Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 46g13kcal0.5g2.1g0.1g0.8g
Juustoraaste emmental punaleima10g38kcal2.8g0g2.9g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 3.3g8.5kcal0.9g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g65kcal0.4g0.6g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g248kcal9.2g5.4g20.8g1.6g
Valittu annoskoko78g124kcal4.6g2.7g10.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal2.3g1.4g5.2g0.4g
Arvot/100g100g159kcal5.9g3.5g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297718