Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 10g53kcal0g0g6g0g
Maito,kevyt (valio) 100g10g4.6kcal0.3g0.5g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Raparperi 12g4.1kcal0.1g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g400kcal7.6g56.6g15.2g1.8g
Valittu annoskoko78g200kcal3.8g28.3g7.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g100kcal1.9g14.2g3.8g0.5g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.3g9.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287