Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g47g15kcal0.4g3.4g0.1g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)21g48kcal4g0g3.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5.2g14kcal1.6g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g154kcal12.2g7.6g8.8g0.2g
Valittu annoskoko78g77kcal6.1g3.8g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal3.1g1.9g2.2g0.1g
Arvot/100g100g99kcal7.8g4.9g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353