Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte19g9kcal0.1g2.1g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)14g9kcal0.5g0.7g0.5g0g
Leivinjauhe0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl15g56kcal1.8g11.1g0.3g0.5g
Kananmuna kuoreton7.3g11kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri9g38kcal0g9.4g0g0g
Oivariini vähärasvainen11g60kcal0.1g0.1g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g369kcal6.8g47.8g16g1.4g
Valittu annoskoko78g185kcal3.4g23.9g8g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g92kcal1.7g12g4g0.4g
Arvot/100g100g237kcal4.4g30.6g10.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983