Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 16g63kcal0g15.5g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)12g88kcal0.1g0.1g9.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.1g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.1g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)6.1g37kcal1.5g0.4g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g583kcal10.6g67.6g29.6g1.2g
Valittu annoskoko78g291kcal5.3g33.8g14.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g146kcal2.7g16.9g7.4g0.3g
Arvot/100g100g373kcal6.8g43.3g19g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928