Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Currytahna punainen2.2g5.8kcal0g0.2g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g3g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g30g52kcal0.4g0.7g5.2g0g
Katkarapu 40g27kcal5.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g199kcal12.8g3.6g14.4g0.2g
Valittu annoskoko78g100kcal6.4g1.8g7.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal3.2g0.9g3.6g0.1g
Arvot/100g100g128kcal8.2g2.3g9.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666