Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 36g7.5kcal0.3g0.9g0.1g0.7g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper36g103kcal9.2g0g7.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g346kcal19g1.8g29.4g1.4g
Valittu annoskoko78g173kcal9.5g0.9g14.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g87kcal4.8g0.5g7.4g0.4g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.2g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672