Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 15g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Uudet perunat keitetty24g18kcal0.4g3.9g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.9g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.8g11kcal0.7g0g0.8g0g
Keräkaali, 100g6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g88kcal3.6g11.2g2.6g1.2g
Valittu annoskoko78g44kcal1.8g5.6g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal0.9g2.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.2g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745