Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g17g53kcal3.4g0.3g4.2g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 8.4g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g192kcal9.6g3.2g15.6g0.8g
Valittu annoskoko78g96kcal4.8g1.6g7.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal2.4g0.8g3.9g0.2g
Arvot/100g100g123kcal6.1g2g10g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301443