Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 34g76kcal2.3g13.8g0.5g3.7g
Voi 13g93kcal0.2g0.1g10.4g0g
Valkosipuli 5.1g5.6kcal0.4g0.8g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 13g17kcal0.3g0.4g1.5g0g
Maustekurkku13g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g388kcal6.6g31g24.8g8g
Valittu annoskoko78g194kcal3.3g15.5g12.4g4g
Annoskoko puolitettuna39g97kcal1.7g7.8g6.2g2g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.9g15.9g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301534