Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g25g33kcal4g0g1.9g0g
Maustekurkku11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka7.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g3.8g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 14g43kcal0.2g0.9g4.3g0g
Kananmuna, keitetty 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g185kcal11.2g3.6g14.2g0.8g
Valittu annoskoko78g93kcal5.6g1.8g7.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g46kcal2.8g0.9g3.6g0.2g
Arvot/100g100g118kcal7.2g2.3g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780