Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.5g48kcal0.1g0.1g5.2g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g49g164kcal6.3g33.2g0.7g3.1g
Kanttarelli, tuore, annos 50g8.1g1.2kcal0.1g0g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g8.1g32kcal2.7g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g492kcal18.6g67.2g16.4g6.8g
Valittu annoskoko78g246kcal9.3g33.6g8.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna39g123kcal4.7g16.8g4.1g1.7g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.5g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333