Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto26g79kcal5.8g0g6.3g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Paprika punainen 17g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Parsakaali pakaste Rainbow31g6.3kcal0.9g0.6g0g0.8g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g3.5g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g197kcal14g3g14.4g2.2g
Valittu annoskoko78g98kcal7g1.5g7.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal3.5g0.8g3.6g0.6g
Arvot/100g100g126kcal9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235