Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 18g3.1kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Atria broilerin fileesuikale naturell14g15kcal3.1g0g0.3g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g9g14kcal0.2g0.3g1.3g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g20g6.7kcal0.5g1g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g114kcal8.6g4.4g6.6g2.2g
Valittu annoskoko78g57kcal4.3g2.2g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal2.2g1.1g1.7g0.6g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.8g4.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901