Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis50g56kcal11.1g0g1.5g0g
Porkkanaraaste 200g11g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)2.1g7.8kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Hirvenjauheliha oma saalis7.8g8.7kcal1.7g0g0.2g0g
Porkkanaraaste 200g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g169kcal26.4g5.4g4.8g1g
Valittu annoskoko78g85kcal13.2g2.7g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal6.6g1.4g1.2g0.3g
Arvot/100g100g108kcal16.9g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852