Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 7.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g11g3.8kcal0.2g0.8g0g0.2g
Tonnikala vedessä, rainbow15g15kcal3.1g0.1g0.3g0g
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 3.8g12kcal0.3g2.2g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1507.6g30kcal2.2g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g386kcal14.8g27.8g23.4g3g
Valittu annoskoko78g193kcal7.4g13.9g11.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g97kcal3.7g7g5.9g0.8g
Arvot/100g100g248kcal9.5g17.8g15g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094