Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%39g66kcal7.8g0g3.9g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)6.3g13kcal0.3g2.2g0.2g0g
Korppujauho 2.4g8.9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g19g26kcal0.6g0.8g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 5.3g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Puolukka 5.8g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g247kcal19.4g10.4g13.8g0.6g
Valittu annoskoko78g124kcal9.7g5.2g6.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal4.9g2.6g3.5g0.2g
Arvot/100g100g159kcal12.4g6.7g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667