Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)40g50kcal7.5g1.3g1.6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g12g34kcal2.2g0.1g2.8g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kuohukerma (Ingman)11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g251kcal20.2g4.6g16.4g0.4g
Valittu annoskoko78g126kcal10.1g2.3g8.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g63kcal5.1g1.2g4.1g0.1g
Arvot/100g100g161kcal12.9g2.9g10.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895