Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 18g14kcal0.3g2.8g0g0.2g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)11g14kcal2g0.2g0.7g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g3.6g5.8kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g3.6g6.2kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g91kcal5.6g8.4g3.4g1.2g
Valittu annoskoko78g45kcal2.8g4.2g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal1.4g2.1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964