Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 36g10kcal0.4g1.5g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g22g29kcal4.7g0g0.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g90kcal10.6g5g2g2.2g
Valittu annoskoko78g45kcal5.3g2.5g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal2.7g1.3g0.5g0.6g
Arvot/100g100g58kcal6.8g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589