Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 24g5.9kcal0.3g0.5g0.1g0.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 24g31kcal5g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g22g7.6kcal0.3g1.5g0g0.3g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g7.3g28kcal2.1g0.1g2.2g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g155kcal15.4g4.2g8g1.8g
Valittu annoskoko78g78kcal7.7g2.1g4g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal3.9g1.1g2g0.5g
Arvot/100g100g100kcal9.9g2.7g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374