Nakkikeitto

Kiehauta vesi, murenna joukkon lihaliemikuutiot.

Lisää jäiset kasvissuikaleet ja peruna-purjosekoitus.

Keitä 5 min.

Paloittele joukkoon nakit, kiehauta.

Pinnalle paljon hienonnettua persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g12g4.8kcal0.2g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna & keittokasvikset (Apetit), annos 200g18g10kcal0.2g2.2g0g0g
Aito nakki kevyt (Hk), annos 41g12g18kcal1.6g0.3g1.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g71kcal4.2g7g2.8g0g
Valittu annoskoko78g35kcal2.1g3.5g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna39g18kcal1.1g1.8g0.7g0g
Arvot/100g100g45kcal2.7g4.5g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313703