Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.5g5kcal0.3g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kaali, valkokaali29g6.2kcal0.3g1g0.1g0.6g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto7.3g20kcal1.4g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 23g52kcal4.1g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g194kcal12.6g3.8g14.4g2g
Valittu annoskoko78g97kcal6.3g1.9g7.2g1g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal3.2g1g3.6g0.5g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158