Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 10g3.6kcal0.5g0.2g0g0.3g
Lanttu 2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 6.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.5g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Seiti pakaste 15g12kcal2.7g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g60kcal7g2.6g2.2g1g
Valittu annoskoko78g30kcal3.5g1.3g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal1.8g0.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160