Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g25g10kcal0.1g3g0g0g
Juuressose Pirkka 500g25g10kcal0.2g2.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.2g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g67kcal1.4g10.4g2.4g0g
Valittu annoskoko78g33kcal0.7g5.2g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal0.4g2.6g0.6g0g
Arvot/100g100g43kcal0.9g6.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522