Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 23g26kcal4.9g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha porsaan 12%12g25kcal2.1g0g1.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 8.7g24kcal0.2g0.3g2.4g0g
Tomaattimurska, 1 prk12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä2.9g9kcal0.3g0g0.8g0g
Juusto, mozzarella 2.9g7.5kcal0.5g0g0.6g0g
Soijakastike 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper12g41kcal1.4g8.2g0.2g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.9g5.6kcal0g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g294kcal19g18.8g14.6g0.6g
Valittu annoskoko78g147kcal9.5g9.4g7.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g73kcal4.8g4.7g3.7g0.2g
Arvot/100g100g188kcal12.1g12g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315662