Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali41g8.7kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 11g25kcal2.1g0g1.9g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.1g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.1g3.4kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g98kcal5.6g4.8g6.4g1.8g
Valittu annoskoko78g49kcal2.8g2.4g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal1.4g1.2g1.6g0.5g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051