Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus17g58kcal3.9g9g0.6g1g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Jalopeno, Rainbow 100g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g12g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)6.8g11kcal0.2g0.2g1g0g
Tonnikala vedessä 8.6g9kcal1.9g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5.5g14kcal1.7g0.1g0.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g203kcal15.8g21.4g5.4g2.6g
Valittu annoskoko78g101kcal7.9g10.7g2.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g51kcal4g5.4g1.4g0.7g
Arvot/100g100g130kcal10.1g13.7g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644