Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.5g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana 6g1.9kcal0g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)12g3.6kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 6g13kcal1g0g1g0g
Basilika, tuore0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g47kcal2.4g3.8g2g0.6g
Valittu annoskoko78g24kcal1.2g1.9g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g12kcal0.6g1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g30kcal1.5g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954