Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 12g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.3g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu12g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.6g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.3kcal0g0.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.8g42kcal0g0g4.8g0g
Kardemumma, annos 2g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 12g36kcal2.3g0.3g2.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3g22kcal0g0g2.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl2g12kcal0.4g0.1g1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g499kcal10.8g56.4g24.6g2g
Valittu annoskoko78g249kcal5.4g28.2g12.3g1g
Annoskoko puolitettuna39g125kcal2.7g14.1g6.2g0.5g
Arvot/100g100g319kcal6.9g36.1g15.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424