Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 21g10kcal0.1g1.7g0g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g1.5g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2.6g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g49kcal0.8g8g0.8g1.8g
Valittu annoskoko78g24kcal0.4g4g0.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g12kcal0.2g2g0.2g0.5g
Arvot/100g100g31kcal0.5g5.1g0.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643