Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 23g95kcal0g23.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton22g4.6kcal0.1g0.4g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g11g48kcal0.4g0.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g295kcal1g48g10g0g
Valittu annoskoko78g147kcal0.5g24g5g0g
Annoskoko puolitettuna39g74kcal0.3g12g2.5g0g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.7g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113