Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman10g17kcal1.2g0g1g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g2.6g8.9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Ruskeita papuja, Rainbow6.8g5.8kcal0.4g0.9g0g1.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g13g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g92kcal4.4g7.6g3.8g3.4g
Valittu annoskoko78g46kcal2.2g3.8g1.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal1.1g1.9g1g0.9g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4.9g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933