Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g11g16kcal3.4g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.4g2.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.7g4.6kcal0.1g1g0g0.1g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g8.1g7.2kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g3.2g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vihreä papu 6.4g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g85kcal8.2g6.2g2.8g1.2g
Valittu annoskoko78g43kcal4.1g3.1g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal2.1g1.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g54kcal5.2g4g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939