Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g16g10kcal1.6g0.7g0g0g
Sokeri 28g113kcal0g27.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.4g8.8kcal0.4g0.3g0.5g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g459kcal10.2g77.4g11g2.2g
Valittu annoskoko78g230kcal5.1g38.7g5.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g115kcal2.6g19.4g2.8g0.6g
Arvot/100g100g294kcal6.5g49.6g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920