Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 32g24kcal0.6g4.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paistijauheliha 10%13g22kcal2.5g0g1.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g100kcal6.6g10.8g3g0.8g
Valittu annoskoko78g50kcal3.3g5.4g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal1.7g2.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.9g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073