Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g1g1.3kcal0g0.2g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Keittojuures, Pirkka7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g11g10kcal2g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g6.3g4.2kcal0.9g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g61kcal6.8g7g0.2g0.6g
Valittu annoskoko78g31kcal3.4g3.5g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal1.7g1.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514