Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)30g20kcal3.6g1.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton24g35kcal2.9g0g2.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%11g27kcal1.5g1.2g0.6g5.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit11g44kcal4.4g1.7g2.2g1.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g253kcal24.8g8.6g10.6g14.4g
Valittu annoskoko78g127kcal12.4g4.3g5.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna39g63kcal6.2g2.2g2.7g3.6g
Arvot/100g100g162kcal15.9g5.5g6.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188