Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 18g10kcal0.3g2.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g10g21kcal1.5g0.1g1.5g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste11g2.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g72kcal4g6.2g3.4g1g
Valittu annoskoko78g36kcal2g3.1g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g18kcal1g1.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g46kcal2.6g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324257