Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet20g22kcal4.5g0g0.4g0g
Porkkana 14g4.7kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Maissi jyvät 11g16kcal0.3g2.8g0.3g0.4g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)26g10kcal0.4g2.1g0g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1.3g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g125kcal11.2g12g3.2g1.8g
Valittu annoskoko78g63kcal5.6g6g1.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal2.8g3g0.8g0.5g
Arvot/100g100g80kcal7.2g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813