BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)64g121kcal9.6g0.5g8.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.4g5.2kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Hunaja 2.5g8.4kcal0g2.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g277kcal20.2g8.8g18g0.2g
Valittu annoskoko78g139kcal10.1g4.4g9g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g69kcal5.1g2.2g4.5g0.1g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811