Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 13g11kcal0.2g2.2g0g0.4g
Lanttu 6.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g16g15kcal3.1g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g6.5g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g0.9g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g32g8.1kcal0.3g1.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g109kcal7.6g8.2g4.8g1g
Valittu annoskoko78g55kcal3.8g4.1g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal1.9g2.1g1.2g0.3g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.2g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326543