Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale29g38kcal5.2g0.6g1.8g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras15g49kcal2.1g9g0.5g1.3g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 8.2g21kcal2.2g0g1.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)24g15kcal0.2g1.1g1g0.1g
Sinappi 1.4g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g249kcal19.6g21.8g9.6g2.8g
Valittu annoskoko78g125kcal9.8g10.9g4.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal4.9g5.5g2.4g0.7g
Arvot/100g100g160kcal12.6g14g6.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789