Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g67g23kcal0.7g4.5g0.3g0.9g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g5g15kcal1g0g1.3g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g1.5g3kcal0g0g0.3g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow1.3g3.1kcal0g0.1g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g98kcal3.4g9.6g5.2g2g
Valittu annoskoko78g49kcal1.7g4.8g2.6g1g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal0.9g2.4g1.3g0.5g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.1g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094