Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 44g86kcal8.2g0g5.9g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)13g24kcal2.5g0g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.5g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska 8.8g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g258kcal24g1.2g17.2g0.4g
Valittu annoskoko78g129kcal12g0.6g8.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g65kcal6g0.3g4.3g0.1g
Arvot/100g100g165kcal15.3g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164