Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g35g8.5kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g18g32kcal3.4g0g2.1g0g
Siirappi 2.6g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g99kcal7.8g6.8g4.4g1.6g
Valittu annoskoko78g50kcal3.9g3.4g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal2g1.7g1.1g0.4g
Arvot/100g100g64kcal5g4.4g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052