Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.9g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl43g146kcal6g27.4g1.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g322kcal12.4g54.8g5.8g5g
Valittu annoskoko78g161kcal6.2g27.4g2.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna39g81kcal3.1g13.7g1.5g1.3g
Arvot/100g100g206kcal7.9g35g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108