Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g4.4g15kcal0.6g0g1.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Veripalttu (Tapola), annos 200g14g32kcal1.5g2.4g2.3g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g122kcal4.8g10.6g7.4g0.6g
Valittu annoskoko78g61kcal2.4g5.3g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal1.2g2.7g1.9g0.2g
Arvot/100g100g78kcal3.1g6.8g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337