Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta15g23kcal3.1g0g1.2g0g
Parsakaali brokkoli 7.9g2.8kcal0.4g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g5.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g58kcal7.2g1.6g2.4g0.6g
Valittu annoskoko78g29kcal3.6g0.8g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal1.8g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g37kcal4.6g1g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572