Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g44g152kcal5.9g28.5g1.3g2.6g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Sipuli 5.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 3.9g4.2kcal0.3g0.6g0g0.1g
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto10g42kcal1.4g0g4.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.9g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Saksanpähkinä 10g66kcal1.4g0.3g6.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g576kcal18.2g59.6g28.2g8.6g
Valittu annoskoko78g288kcal9.1g29.8g14.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna39g144kcal4.6g14.9g7.1g2.2g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.1g18g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278